SUBSET

När IT-säkerhetsföretaget Subset skulle flytta in i nya lokaler, i det helt nya höghuset Sthlm 01 anlitade de ORIGO för att stå för inredningen. Subset är ett ungt men etablerat företag där både mjuka och hårda värden får ta plats, från trivsel, lyhördhet och kollektiv kompetens, till trovärdighet och absolut säkerhet. Detta har vi tagit fasta på i inredningen!

Uppdraget har inneburit inventering av befintliga möbler, ta fram förslag för nya möbler, samt att designa platsbyggda, helt specialritade möbler och inredningsdetaljer.

FUZZBALL-SPELET följer med från den tidigare lokalen, och kompletteras med ett konferensbord som dubblerar som pingisbord, klättervägg och specialbyggd förvaring för kettlebells i korridoren. Den fysiska aktiviteten får ta plats!


GRÖNSKA  Massor av växter finns redan i de befintliga lokalerna, och i de nya lokalerna blir det en ny växtvägg, ståbord kring pelare som med bark och hängande växter förvandlas till inomhusträd. Vart du än vänder blicken skall du mötas av grönt! 

Vi är oerhört stolta och glada över att få vara en del av projektet, och kan knappt bärga oss tills vi får se resultatet.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.