top of page

I

SUBSET

Typ: Inredning och belysning, Stockholm
Kategori: Kontor, FU till Bygghandling
År: 2021
Status: Färdigställt
Beställare: Subset AB
Omfattning: -

När IT-säkerhetsföretaget Subset skulle flytta in i nya lokaler, i det helt nya höghuset Sthlm 01 anlitade de ORIGO för att inreda lokalen. Subset är ett ungt men etablerat företag där både mjuka och hårda värden får ta plats, från trivsel, lyhördhet och kollektiv kompetens, till trovärdighet och absolut säkerhet. Detta har vi tagit fasta på i inredningen.

ORIGO arkitekter Subset Sthlm1 Köket.jpg

ÅTERBRUK

I samarbete med Rekomo har 80% begagnade möbler använts till inredningen, hög kvalitet med litet avtryck. Uppdraget har inneburit inventering av befintliga möbler, ta fram förslag för nya möbler och belysning, samt att designa platsbyggda specialritade möbler och inredningsdetaljer. 

GRÖNSKA  

Massor av växter fanns i de befintliga lokalerna, och i de nya lokalerna utökas detta med växtväggar och ståbord kring pelare som med bark och hängande växter förvandlas till inomhusträd. Vart du än vänder blicken skall du mötas av grönt! 

ORIGO arkitekter Subset Sthlm1 sittplats.jpg
ORIGO arkitekter Subset Sthlm1 pelare.jpg

FUZZBALL-SPELET 

följer med från den tidigare lokalen, och kompletteras med ett konferensbord som dubblerar som pingisbord, klättervägg och specialbyggd förvaring för kettlebells i korridoren. Den fysiska aktiviteten får ta plats!

ORIGO arkitekter Subset Sthlm1 Fuzzball.jpg
ORIGO arkitekter Subset Sthlm1 konferens pingis.jpg
bottom of page