Ny receptionsdisk på Sjödalsgymnasiet!

Under sommaren har arbetet med att färdigställa Sjödalsgymnasiets nya expedition pågått. Receptionsdisken  i mörkgrått metallaminat består av fyra delar i olika höjder som möjliggör olika typer av arbetssituationer; en högre del mot korridoren som avskärmar mot förbipasserande och som samtidigt kan nyttjas som avlastningsyta, en lägre del för receptionsmottagande med plats för rullstol under toppskivan, en smalare del för receptionsmottagande med arbetsstation samt en djupare, högre del med plats för högre sittpallar där man i lugn och ro kan fylla i blanketter etc.

I bakgrunden syns en fototapet från Photowall.se med skolans elever inbegripna i en kemilektion som motiv!

Nyhet-Sjodalsgymnasiet2_1200x679Nyhet-Sjodalsgymnasiet3_723x1200

 



Kommentarer inaktiverade.