TOM TITS EXPERIMENT

TTE4-1200x1524

Textruta_tte_alla

Tom Tits Experiment science center i Södertälje är en pedagogisk utställning med interaktiva experiment där besökaren själv får experimentera med och utforska naturvetenskap och teknik hands-on.

 

ORIGO arkitekter har arbetat med  Tom Tits Experiment i flera skeenden. Från nybyggnad till ombyggnad av lokaler, framtagande av koncept till att gestalta en lekfull och inspirerande miljö.

Hela anläggningen stängdes för renovering i december 2007 och återinvigdes 6 juni 2008 i närvaro av Kungen och Drottningen. I samband med denna ombyggnad föll det sig naturligt att anlita oss för bland annat ombyggnaden av restaurangen och caféet. Ombyggnaden av restaurangen gällde främst ny golvbeläggning, förtydligande av in- och utgång samt ny diskinlämning. En dubbelsidig växtvägg blev ett nytillskott som kom att svara på de flesta önskemålen angående rumsavdelare, stämningshöjare och ljuddämpare.

Sedan dess har vi fått fortsatt förtroende med flera ny- och ombyggnader, bland annat de publika toaletterna, personalutrymmen och  butiken.

 

Nu senast inredning, scenografi och ljussättning för TTE:s nya utbildningslokaler.

 

TTE_REST_2

Kristallkrona av PET-flaskor för matsalen

TTE_REST_4

Den nya restaurangen medväxtvägg som rumsavdelare

TTE_REST_3

Ny garderob och barnvagnsparkering

 

TTE_UTB_7

Nya utbildningslokaler, lounge centralen

TTE_UTB_4

Nya utbildningslokaler, guldsalen

 

TTE_UTB_PLAN_1

Golvplan för utbildningslokalerna

 

 

TTE_REST_5

Armatur av kapsyler



Kommentarer inaktiverade.