BÄLLSTAÅN

HSB_Ballstaan_AreaView_feat
Textruta_bällstaå

I sluttningen ner mot Bällstavikens strandpark står de två bostadshusen i HSB brf Bällstaån med sina karaktäristiska träfasader och branta tak. Vår ambition är att här skapa ett personligt och miljövänligt boende med starkt kontakt till omkringliggande natur.

Husen har en fasadpanel av cederträ, som är naturligt beständig mot väder och vind. Vi har lagt stor vikt vid materialmöten och detaljer och håller en enhetlig färgskala som fungerar lika bra när husen är nybyggda och har det färska cederträets rödbruna färg som när det åldrats till en silvergrå nyans.

Lägenheterna har stor variation vad gäller storlekar och planlösningar för att skapa rum för många olika personligheter. Där finns såväl stora hörnlägenheter med panoramautsikt över Bällstaån, vindslägenheter med takfönster och djupa terrasser som yteffektiva smålägenheter med det lilla extra. Oavsett vilken lägenhet man fastnar för ska det märkas att ambitionen har varit hög med generösa takhöjder, ljusinsläpp, inredning och materialval.

HSB brf Bällstaån uppförs som Miljöbyggnad i klass Silver. Certifieringen blir ett kvitto på att husen uppfyller krav på bland annat en tyst inomhusmiljö, generösa dagsljusinsläpp, god ventilation, effektiv energianvändning och sunda materialval. Detta skapar tillsammans med genomtänkta planlösningar en god hemmamiljö där vi tror att de boende kommer att trivas under många år framöver!

 

HSB_Ballstaan_Facade-diakrit HSB_Ballstaan_Facade-D1_diakrit HSB_Ballstaan_Facade-E4-diakritHSB_Ballstaan_VT_Balcony_final_web

HSB_Ballstaan_VT_KitchenA_Final_web

HSB_Ballstaan_VT_BathroomB_final_web

HSB_Ballstaan_VT_Bedroom_Final_webHSB_Ballstaan_VT_Living_Final_webVisualiseringar gjorda av Diakrit



Comments are closed.